2015. október 14., szerda

Olivér és Unokatesói

Megint nem gasztro bejegyzést hozok, mert mostanában semmi újdonság nem készült nálunk. Hétköznapi, egyszerű, laktató és a lehető legolcsóbb ételeket főzöm. Nincs már vasárnapi nagy ebéd sem, van úgy, hogy nem is főzök vasárnap, ha szombaton annyit sikerül főznöm, ami másnapra is elég. 
Inkább legkisebbik édes kis Unokánkról hoztam képeket, hisz Legnagyobbikomék végre megmutatták gyönyörű Kisfiukat az ismerősöknek a FB-on, így én is közzé merem tenni milyen tündéri a lassan 3 és fél hónapos Csöppem. Egyszerűen imádni való. Olyan jó kisbaba, szinte soha nem sír, csak eszik, mosolyog, gügyög, aztán mikor elfárad elalszik. Édes a kis égnek álló hajával, amit ma megpróbáltam frizurává fésülni a puha kis baba hajkeféjével. A többi családtagnál nem váltott ki osztatlan sikert, de szerintem olyan, mint egy kis herceg. Az én kis Hercegem. És akkor jöjjenek a képek:



végül a mai "frizurával" - én imádom!! A kis fülecskéje fölött már látszik, hogy hullámosodik a haja :) A homloka tisztára, mint Tatuskáé.
Nemrégen fotót kaptam Angliában élő két Unokánkról is, Róluk is mellékelem a képet, amit Menyem küldött. Nagyon ügyesek a kis focistáink, Menyem a foci edzésükről is küldött filmeket. Tatuska nagyon büszke lenne Rájuk, olyan sokat fejlődtek - ahogy én is nagyon büszke vagyok mindkettőjükre. Szerintem föntről figyeli Őket drága Tatuskánk, és vigyáz Rájuk is, csakúgy, mint a pici Olivérre.
És akkor a kép  Ádámkáról és Tomikáról:
Ádámka és Tomika
Bárcsak itt lehetne még drága egyetlen Párom, hogy együtt örülhessünk  a kis Drágáinknak és együtt szerethessük Őket.