Hétfő: vasárnapról húsleves (ezt nem fotóztam), pulykás csípős szósz tésztával a maradékfelhasználás jegyében
(2 sült pulyka szárnycomb és szárnyközép húsa apró kockára vágva, 1 fej apróra vágott, megdinsztelt hagymára és 3 gerezd aprított fokhagymára dobva, passzírozott paradicsommal felöntve, fűszerezve ételízesítővel vagy sóval, csípős paprikával, oregánóval, és készrefőzve).
Kedd: szalonnával és hagymával tűzdelt süllő vele sült vékonyra szelt fűszerezett krumplival, amire szintén hagyma és szalonna került, másik tepsin sült keszeg
aki a halat nem kéri annak borsos tokány csirkemellből, tört krumplival
Szerda: hurka-kolbász mustárral, ketchuppal és zsemlével, vagy sárgaborsó főzelék sült kolbásszal
Csütörtök: Karfiolleves cérnametélttel, sült csirkeszárnyközepek törtkrumplival, papagáj "torta"
- sonkás / csemege szalámis
- csípős szalámis (a szalámit szétszedtem, mert nagyon csípős)-hagymás-paprikás
- csemege szalámis-hagymás-paprikás
- szalonnás-hagymás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése