2019. július 8., hétfő

Fokhagymás harcsa ugyanolyan brokkolival


Legnagyobbikom horgász szenvedélyének köszönhetően újra tiszai harcsa került az asztalunkra. A filézett, passzírozott harcsa hallé után második fogás a többieknek rántott harcsa lett petrezselymes krumplival, az én második fogásom lett ez a csodálatos fokhagymás harcsa. 
Ennek elkészítése is nagyon egyszerű volt. Egy csomag (45 dkg) fagyasztott brokkolit hőálló tálba öntöttem, megszórtam ételízesítővel, sóval, fokhagyma granulátummal, összeráztam, majd ráraktam a sózott, fokhagyma granulátummal és őrölt borssal megszórt bőr nélküli harcsafiléket és margarin darabokat tettem a tetejükre. Lefedve a konyhapulton hagytam kb egy órán át, hogy a brokkoli kissé felengedjen, aztán mikró crisp-grill fokozatán 20 perc alatt készre sütöttem. 
Várakozási idő utána 4 óra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése