Hétfő: Zúzapörkölt szarvacska tésztával
Kedd: Leves csirke felsőcomb csontokból sok zöldséggel, eperlevél tésztával, brassói aprópecsenye csirke felsőcomb filéből
Szerda: Burgonyagombóc leves, olajban sült sütőporos burgonyás pogácsa (tapcsikolt pogácsa) baracklekvárral
Csütörtök: sertés köröm-fül pörkölt sós burgonyával, káposztával töltött almapaprikával
Péntek: Tojásos leves, káposztás tészta
Szombat: Tejfölös csiperkekrémleves, rizses hús csirkemell csíkokból, csemege uborkával
Vasárnap: Egyszerű sertésraguleves, apró húsos-húsgombócos káposzta, vagy sajttal-sonkával göngyölt, sötőpapírban sült csirkemell sültkrumplival, majonézzel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése