Hétfő: csirkepörkölt orsó tésztával, csalamádéval (Apukámmal ebédeltem, nem vittem fotóapparátot 😃)
Kedd: májgaluska leves (a májgaluskák kissé szétfőttek :( ), kapros zsenge tökfőzelék, sajttal töltött bacönbe tekert virslivel
Szombat: tepsis "lecsós" tarja (sertéssült fűszeremmel ízesített tarja vastagra szelt hagymakarikákkal, zöldpaprika és paradicsom szeletekkel beborítva) alatta sült fűszeres krumplival
Vasárnap: csirkeleves egy tanyasi csirke combjaiból, szárnyaiból, far-hátából, +10 db két ízületes szárnyból sok zöldséggel, zabkocka tésztával; a levesben főtt húsok bepanírozva sültek meg a sütőben, 2 nagy fél csirkemellfiéből olajban sült rántotthús készült. A rántott húsokhoz habosra kevert krumplipürét, vagy petrezselymes krumplit lehetett választani, meg uborka salátát
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése