Hétfő: gombakrémleves pirított kiflikockákkal, krumplis-sajtos pogácsa krumplipüré maradékból
Kedd: karfiolos-gombás zöldségleves zsemlegombóccal (a tegnap megmaradt pirított kiflikockákból); zöldborsós csirkemellcsíkok főtt rizzsel
Szerda: paprikás krumpli húsvétról eltett birkapörkölttel felturbózva (a fagyasztóból)
Csütörtök: tejszínes zöldségkrémleves, paradicsomos-szardíniás csípős spagetti, vagy tejfölös (sajtos) metélt pörccel
Péntek: kacsaleves (farhátból és mellcsontokból); tökfőzelék zsenge tökből sok kaporral (vagy sültkrumpli), fasírt
Szombat: fokhagymás-tejfölös zölbableves; sült csirke szárnyközepek hagymás krumplipürével
Vasárnap: csirkeleves cérnametélttel; sült kacsacomb és sajttal-sonkával göngyölt karajszelet tejes-margarinos krumplipürével
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése