Hétfő: vasárnapról maradt húsleves, virslis lecsó tésztával vagy kenyérrel
Kedd: krumplis tarhonya füstölt kolbásszal és debrecenivel, új káposzta salátával
Szerda: tejfölös-babérleveles tojásos leves, szalonnás-hagymás-répás tepsis krumpli
Csütörtök: csilis bab csirkemellel rizzsel
Péntek: karalábéleves cérnametélttel, 1 tepsi sült csirkeszárny közép (40 db), margarinos törtkrumpli, (csípős ketchup)
Szombat: zöldséges-tejszínes csicseri krémleves (turmixolva, passzírozva, hogy ne puffasszon), krumplis lángos tejföllel-reszelt sajttal, vagy simán (12 db), ill. sajtos-krumplis pogácsa (12+2 db)
Vasárnap: vegyes halászlé filézett pontyból és harcsából (mindkettőt Legnagyobbikom fogta a Tiszán), vagy csirkeleves zabkocka tésztával, rántott pontyfilé, rántott bőr nélküli harcsafilé és rántott csirkemell filé, petrezselymes krumplival, vagy sültkrumplival, majonézzel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése