2013. augusztus 5., hétfő

Goldenblog 2013 szavazzanak a SZERETEK FŐZI(2) -re :)

Meglepő bejegyzést kaptam a Facebookon a SZERETEK FŐZNI(2) oldalán, miután megjelent "Elfáradtam..." című bejegyzésem. Egy kedves olvasóm sajnálatát fejezte ki, hogy abba akarom hagyni a blogolást, hisz éppen a bejegyzés megjelenése előtt szavazott a Goldenblog 2013-ban a blogomra. Kikerekedett a szemem, hisz én nem neveztem be a blogot. Aztán egy e-mailt is kaptam, amelyben a Goldenblog 2013 is értesített hogy valaki benevezte a Goldenblog 2013-ba a blogomat, tegyem ki a widgetet, amin keresztül könnyen tudnak rá szavazni. Próbáltam is, de az eredeti blogon valamiért nem jelenik meg a widget, ezért ide teszem ki a Még mindig szeretek főzni-re, hátha valaki szavazna rám. A szavazáshoz viszont FB regisztráció kell. És mindenkinek köszönöm, aki a szavazásra időt szán.

3 megjegyzés:

  1. Most olvastalak az előző bejegyzésedben is hogy milyen gondolataid voltak? Lehet hogy most több minden összejött neked és talán ez a meleg és biztos az is közrejátszott nálad hogy egy kicsit pang most a blogok látogatottsága! Csinálj mindent úgy mint eddig a rossz gondolatokat hesegesd el! Erre a goldenlogra engem is beajánlott valaki, örültem neki próba szerencse alapon megméretettjük a blogunkat!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát bizony nagyon el voltam keseredve... Az állandó kétféle menü olyan megterhelő volt, főleg utána a mosogatás, "romeltakarítás", ráadásul mindig egyedül. Amikor már a kezem is alig bírtam felemelni a fáradtságtól... Aztán meg Tomika. Most még a nagyon szeretett csigatésztás húslevest sem akarta elfogadni, nemhogy mást. Annyi mindennel próbálkoztam, közben a Kicsinek az egyetlen amit megeszik, az a vajas bagett, mellé reggel-este a kakaó. Napközben víz, esetleg kis bolti almalé (100 %-os, de akkor is....) Még a múltkor is nagy bőszen csavartuk a narancslevet-mandarinlevet, most az sem kell neki. És akkor már azt mondtam, hogy elég volt, még főzni sem fogok. Persze ezt nem bírom ki, de most sokkal egyszerűbben oldom meg a dolgot, mindenféle újítás és fényképezés nélkül.

      Nem tudom ez a mostani Goldenblog milyen megmérettetés lesz, hisz az életmód kategóriában annyiféle témával foglalkozó blog van. Hogy lehet a sütést-főzést összehasonlítani egy kirándulós, vagy egy bicikliszerelős bloggal. Elment ezeknek az esze szerintem ebben a hőségben.

      Törlés
  2. Na, most jót mosolyogtam, hogy "Elment ezeknek az esze szerintem ebben a hőségben." Valóban nem szerencsés, hogy az egyéb kategóriába tették a gasztroblogokat. De még ez esetben is legalább van egy rendezvény, amely számon tart bennünket. Engem is egy ismeretlen jóakaróm nevezett be, hivatalosan mégcsak értesítést sem kaptam. Nem hiszem, hogy a blogolásomon változtat valamit is a majdani végeredmény, de "feldobott" az a tény, hogy valaki érdemesnek tartott a versenyre.

    VálaszTörlés