2017. augusztus 20., vasárnap

2017.33. heti menü

Ezeket ettük a héten:
Vasárnapi ebédünk kacsamájas töltött csirkecomb krumplipürével koviubival

Hétfő:
Paprikáskrumpli Szüleimtől kapott birkapörkölttel felturbózva, kovászos uborkával


Kedd:
Csontleves sok zöldséggel, cérnametélttel hét végéről maradt


Kolbászos-lecsós csípős mártás spagettivel


Szerda:
Sült csirkecombok tejfölös-margarinos törtkrumplival


Csütörtök:
Krumplis tésztás tejfölös-sonkás-kolbászos-szalámis-sajtos csigák
az előző napról maradt törtkrumpli felhasználásával




Péntek:
Sült keszeg
Legnagyobbikom hosszú szünet után újra horgászik, ma egy 1,5 kg-os jászkeszeget hozott. A pontyhoz hasonlóan filéztem, és sóval megszórva, pici olajjal meglocsolva sütöttem meg sütőpapírral bélelt tepsin, 200 fokos sütőben. 

Csirke tepertő
ez már csak a vacsi utáni maradék

Szombat:
Rizses hús


Vasárnap:
Csirkecsontleves csigatésztával
(18 db csirke felsőcomb csontból és 5 db farrészből, hagyományosan főzve, sok zöldséggel)




Kacsamájas és tojásos töltetlékű csirkecombok krumplipürével és kovászos uborkával


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése