Vasárnapi ebédünk kacsamájas töltött csirkecomb krumplipürével koviubival |
Hétfő:
Paprikáskrumpli Szüleimtől kapott birkapörkölttel felturbózva, kovászos uborkával
Kedd:
Csontleves sok zöldséggel, cérnametélttel hét végéről maradt
Kolbászos-lecsós csípős mártás spagettivel
Szerda:
Sült csirkecombok tejfölös-margarinos törtkrumplival
Csütörtök:
Krumplis tésztás tejfölös-sonkás-kolbászos-szalámis-sajtos csigák
az előző napról maradt törtkrumpli felhasználásával
Péntek:
Sült keszeg
Legnagyobbikom hosszú szünet után újra horgászik, ma egy 1,5 kg-os jászkeszeget hozott. A pontyhoz hasonlóan filéztem, és sóval megszórva, pici olajjal meglocsolva sütöttem meg sütőpapírral bélelt tepsin, 200 fokos sütőben.
Csirke tepertő
ez már csak a vacsi utáni maradék |
Szombat:
Rizses hús
Vasárnap:
Csirkecsontleves csigatésztával
(18 db csirke felsőcomb csontból és 5 db farrészből, hagyományosan főzve, sok zöldséggel)
Kacsamájas és tojásos töltetlékű csirkecombok krumplipürével és kovászos uborkával
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése