Hétfő: vasárnapról maradt levesek (halászlé és húsleves), krumplipüré és resztelt csibemáj (csak legutóbbiról készült kép, ebéd után)
Kedd: karfiolleves karika tésztával, sütőben sült rántott karfiol, kacsanyakpörkölt
Szerda: bableves csípős füstölt kolbásszal, krumplis lángos (magában, vagy tejföllel, sajttal)
Csütörtök: Zöldborsóleves csirkecsontos alaplével, brassói aprópecsenye csirke felsőcomb filéből, vagy sültkrumpli citromos tavaszi salátával
Péntek: tárkonyos gombaleves, együtt sült tepsis csirke hagymás-répás krumpli
;
Szombat: karalábéleves cérnametélttel, paradicsomos-kolbászos-csípős csirkeszárny közepek bucatíni tésztával, vagy sült csirkeszárny közepek törtkrumplival (utóbbit én nem ettem, azt le se fényképeztem).
Vasárnap: csontleves eperlevél tésztával (tarja csontjából), fűszeres sült tarja hagymás krumplival (sültkrumplival), csalamádéval
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése