Hétfő: Vasárnapról maradt leves, paprikáskrumpli virslikarikákkal, vagy maradék rántott húsok (nem fényképeztem semmit)
Kedd: májgombócleves (gyulai sertés kenőmájasból), káposztás tészta
Szerda: zellerkrémleves pirított zsemlekockával, serpenyős fűszeres csirke hagymás krumplival
Csütörtök: karfiolleves, Valdor sajttal töltött mirelit húsok sütőben sütve, tejfölös-margarinos krumplipürével
Péntek: frankfurti leves csípős füstölt kolbásszal-virslivel, krumplis pogácsa (maradék krumplipüré felhasználásával), sajttal töltött baconbe tekert virsli
Szombat: zsemlegombóc leves, sertéspörkölt / kapros sertéstokány, apró húsos-húsgombócos káposzta
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése