2022. április 3., vasárnap

Heti menü 03.28-tól 04.03-ig

 Hétfő: Vasárnapról maradt leves, paprikáskrumpli virslikarikákkal, vagy maradék rántott húsok (nem fényképeztem semmit)

Kedd: májgombócleves (gyulai sertés kenőmájasból), káposztás tészta



Szerda: zellerkrémleves pirított zsemlekockával, serpenyős fűszeres csirke hagymás krumplival



Csütörtök: karfiolleves, Valdor sajttal töltött mirelit húsok sütőben sütve,  tejfölös-margarinos krumplipürével



Tavaszi saláta: fejes saláta, retek, újhagyma,  majonéz,  tejföl, citromlé, só

Péntek: frankfurti leves csípős füstölt kolbásszal-virslivel, krumplis pogácsa (maradék krumplipüré felhasználásával), sajttal töltött baconbe tekert virsli




Szombat: zsemlegombóc leves, sertéspörkölt / kapros sertéstokány, apró húsos-húsgombócos káposzta






Vasárnap: Filézett ponty halászlé Legnagyobbikom által fogott 2 kg-os pontyból, illetve húsleves csirkeszárny közepekből (33 db-ból) utána 24 db főtt szárnyközép párizsiasan megsütve, tejfölös-margarinos krumplipürével, vagy apró húsos-húsgombócos káposzta, ami tegnap főtt





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése