Hétfő: krumplis tarhonya füstölt kolbásszal és virslivel, csalamádéval
Kedd: tejfölös gombakrémleves, sült kacsa far-hát hagymás krumplival, (savanyúsággal)
Szerda: tejfölös burgonyakrémleves (a tegnapi hagymás krumpli maradékának felhasználásával) buggyantott tojással, sonkás sajtszósz copfocska tésztával, pörccel
Csütörtök: kacsanyak leves csigatésztéval, vegyes sertéspörkölt lapockából és fülből sós burgonyával vagy szarvacska tésztával, csalamádéval
Péntek: tegnapról maradt kacsanyak leves, fűszeres sült csírkeszárnyközép ugyanolyan fűszerezésű tepsis krumplival, fokhagymás párolt zöldbabbal
Szombat: csípős lecsó lecsókolbásszal, tésztával vagy kenyérrel
Vasárnap: csirkeleves cérnametélttel (4 comb húsa felaprítva visszakerült a levesbe), levesben főtt combok és szárnyak sütőben rántva, rántott csirkemell kukoricás rizzsel, sültkrumplival (én mellet és sültkrumplit nem ettem)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése