Hétfő: vasárnapról maradt húsleves és csirkepörkölt amihez friss tésztát főztem.
Kedd: zöldséges karalábéleves, hurka-kolbász-tepsis krumpli, vagy mirelit sajttal töltött húsok sültkrumplival
Szerda: Bableves füstölt kolbásszal, tejberizs fahéjas párolt almával és meggybefőttel
Péntek: karfiolleves eperlevél tésztával, húsos-rizses rakott karfiol
Szombat: Zöldborsóleves zöldségekkel, kiskagyló tésztával, csikóstokány csirke felsőcomb filéből, és tejfölös gombapaprikás orsó tésztával
Vasárnap: Csirkeleves cérnametélttel, rántott csirkemellfilé petrezselymes krumplival és salátával (kígyóuborkából és jégsalátából fokhagymás öntettel) a család egyik felének, a másik felének krumplipürével és barackbefőttel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése