2022. március 14., hétfő

Heti menü 03.07-től 03.13-ig

Hétfő: Tanyasi csirkeleves vasárnapról, krumplis tészta (maradék főtt krumpli felhasználásával), vagy rántott húsok ugyancsak vasárnapról


Kedd: orjaleves (tarja csontból) cérnametélttel, fűszeres sült tarja hagymás krumplival és párolt káposztával


Szerda: sertésgulyás (sertéslapockából, krumplival, zöldségekkel, kiskagyló tésztával), 3 féle kelt palacsinta (kakaós, lekváros, almás-fahéjas mini)


Csütörtök: Orjaleves vagy csirke combcsontokból leves, a combok húsából csirke brassói aprópecsenye (tanyasi csirkecombokból, 4 alsóból és 6 felsőből)

Péntek: csirkemelles csili tésztával


Szombat: zöldséges késői laskagomba krémleves pirított kenyérkockával,  rizseshús leveszöldségekkel csirke felsőcomb filéből céklával



Vasárnap: Férjem Édesanyját látogattuk meg. Ebédet is vittünk, de semmi frikk-frakk. Csak hagyományos  ételeket készítettem.

Tanyasi csirkék csontos részeiből főtt leves sok zöldséggel, eperszalag tésztával,

Ugyancsak tanyasi csirkéből csirkepörkölt szarvacska tésztával és sültcsirke krumplipürével, + a csirkék májából töltelék muffin formában sütve (ez kicsit szárazabb lett, mint szerettem volna). 

Mielőtt elutaztunk, Apukámnak is beadtuk az ebédet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése