Hétfő: előző napról kacsaleves, fokhagymás-tejfölös zöldbabfőzelék sült kacsaszárnnyal, vagy sajtos burgonyaroppanccsal. Én utóbbival ettem és isteni volt.
Kedd: karfiolleves tejfölös habarással, tarhonyás hús csirke alsócombokból savanyúsággal
Szerda: franciazöldség leves, brassói csirkemellből
Csütörtök: zöldségleves tegnapról (ezt csak én ettem), hagyományos rakott krumpli
Péntek: körömpörkölt főtt krumplival (én jobban szeretem a köröm nem hegyes végét, a fiúk meg a hegyeset).
Bogikámnak tejberizs, amit Ő kakaóval és fahéjas porcukorral evett, én uzsira barack-, meggy-, és fügelekvárral. A fügelekvárt Párom Édesanyja főzte lila fügéből, Tőle kaptuk ajándékba.
Szombat: gombócleves, harcsafilé paprikás zsemlemorzsában sütve, krumplipüré
Vasárnap: csirkeleves felsőcomb csontokból és apróhúsból, rántott csirkemellfilé és felsőcombfilé, resztelt csibemáj, sült hasábkrumpli
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése