Hétfő: előző napi húsleves, csirkemelles-gombás-zöldborsós "paprikás" penne tésztával (csak utóbbit fotóztam)
Kedd: sült hurka-kolbász, tepsis krumpli
Csütörtök: pörkölt maradékot ettünk tésztával (én tejföllel is)
Péntek: délelőtt ügyintéztünk, ezért csak egy zöldséglevest főztem csįpős marhás smack tésztával, másodiknak Legkisebbikem a Csiga pékségből hozott virslis és sajtos kiflit, ill. hùsos bureket (imádom!!!) Nem fényképeztem, csak ettünk és rohantunk Apukámhoz.
Szombat: sertésgulyás a maradék pörkölt felhasználásával, káposztás tészta, ill. sajtos tejfölös, ki mit akart
Vasárnap: csirkeleves csigatésztával 6 alsócombból és 6 egész szárnyból (a szárnyvégek megint a levesben maradtak). A főtt húsokat kiszedtem, alaposan leitattam róluk a levest (különben a forró olajban fröcsköl, mint a veszedelem), picit megsóztam, és sóval és tojásonként fél evőkanál liszttel elhabart tojásba mártva "párizsiasan" megsütöttem. Köretnek sültkrumpli, párolt rizs és csemege uborka volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése