Hétfő: vasárnapi leves, csirkemell borsos tokány szarvacskával
Kedd: Hagyományos rakott krumpli
Szerda: bableves csípős kolbásszal, tegnapi rakott krumpli
Csütörtök: Karfiolleves cérnametélttel, fűszeres sült csirke alatta sült fűszeres tepsis krumplival
Péntek: csirkepörkölt bőr nélküli kicsontozott, felkockázott felsőcombból orsó tésztával (nem tudom mi van mostanában a 4 tojásos "Séf konyhája" tésztákkal, a múltkor 5 percig föztem, és tisztára összeállt. Ma csak 3 percig, és most is. Szerintem kevesebb tojás van benne, ha egyáltalán van, mert ilyen állagú eddig csak a tojás nélküli tészta volt).
Szombat: zöldségleves csípős csirkés smack tésztával, káposzta főzelék (minha kelkáposzta lenne) sült lecsókolbásszal
Vasárnap: csirkeleves eperlevél tésztával,
sajttal-sonkával göngyölt bacönbe tekert csirke felsőcomb filé 8 db, ill. sajttal göngyölt sonkaszeletek bacönbe tekerve 4 db, és
fokhagymás, egészben sült süllő,
köretnek sültlrumpli, aki kért, majonézt is ehetett hozzá
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése