Hétfő: vasárnapról maradt sült csülköt és kacsapörköltet ettünk. A sültet hidegen kiflivel és koviubival. Isteni volt. Nem fotóztam.
Kedd: lecsó kétfajta virslivel (Pick műbeles és Pikok bécsi roppanós), kenyérrel, vagy tésztával
Szerda: tejfölös-babérleves "fehér" tojásleves, brassói csirke felsőcomb filéből
Csütörtök: beregi sajttű, sültkrumpli
Péntek: Brokkolikrémleves (burgonyával sűrítve,
fokhagymásan, tejszínesen) pirított kenyérkockával, rendelt pizza (jalapeno-s, magyaros, szalámis csipős és pickszalámis)
Szombat: zöldbabkrém leves kevés cérnametélttel (fokhagymásan-kaprosan-tejfölösen), húsos tarhonya csirke felsőcomb filéből (a combcsontokat is belefőztem)
vasárnap: csirkeleves csigatésztával, rántott csirkemell és karaj, ropogósra sült csirke- és kacsabőr
Ropogós kacsabőr |
Ropogós csirkebőr |
Rántott karaj krumplipüré, ropogós csirkebőr |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése