Hétfő: kacsamell csontokból leves,
csirkemell filéből párizsi sültkrumplival
Kedd: paprikás krumpli kolbásszal nokedlivel
Szerda: tejfölös csiperkekrémleves pirított zsemlekockákkal, bőrös malaccomb darabok sülve hagymás krumplival, csalamádéval
Csütörtök: 6 db csirke farrészből leves "zsemlegombóccal", mert ezek inkább galuskák voltak, amiket külön sós vízben főztem ki, hogy ne legyen zavaros a leves,
Hütös lángos
Péntek: leves előző napról; kakukkfüves-fokhagymás sültcsirke (6 comb és 6 egész szárny), ugyanolyan fűszerezésű tepsis krumplival
Szombat: filézett harcsa halászlé, rántott harcsafilé petrezselymes-leheletnyi fokhagyma-granulátumos krumplival, vagy sültkrumplival majonézzel (A harcsát Legnagyobbikom fogta a Tiszán.)
Vasárnap: csirkemell csontokból és szárnyvégekből leves csigatésztával, fűszeres sült csülök hagymás krumplipürével (csalamádéval), poharas gyors vaníliakrém habbal
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése