2023. április 7., péntek

Heti menü 03.27-től 04.02-ig

 Hétfő: kacsamell csontokból leves, 

csirkemell filéből párizsi sültkrumplival


Kedd: paprikás krumpli kolbásszal nokedlivel


Szerda: tejfölös csiperkekrémleves pirított zsemlekockákkal, bőrös malaccomb darabok sülve hagymás krumplival, csalamádéval



Csütörtök: 6 db csirke farrészből leves "zsemlegombóccal", mert ezek inkább galuskák voltak, amiket külön sós vízben főztem ki, hogy ne legyen zavaros a leves, 


Hütös lángos



Péntek: leves előző napról; kakukkfüves-fokhagymás sültcsirke (6 comb és 6 egész szárny), ugyanolyan fűszerezésű tepsis krumplival


Szombat: filézett harcsa halászlé, rántott harcsafilé petrezselymes-leheletnyi fokhagyma-granulátumos krumplival, vagy sültkrumplival majonézzel  (A harcsát Legnagyobbikom fogta a Tiszán.)



Vasárnap: csirkemell csontokból és szárnyvégekből leves csigatésztával, fűszeres sült csülök hagymás krumplipürével (csalamádéval), poharas gyors vaníliakrém habbal



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése