Kíváncsi voltam, hogy a hét közben kitalált extra ropogós bunda más húsfélén és zöldségen is működik-e, és örömmel jelenthetem, hogy igen, MŰKÖDIK!! Csirkemellet és padlizsánt rántottam ki ma az ebéd második fogásának, és mindkettő extra ropogós lett. Annyi a különbség, hogy most az első, morzsába nem tettem paprikát, csak simán használtam a Lidl-ben kapható Castello morzsát. Utána kevés sóval elhabart tojás következett, aztán az otthon, sütőben megszárított zsemlekenyér diódarálón ledarált, szitálatlan morzsája. Forró olajban, a hőt kissé mérsékelve sütöttem szép színűre a panírozott csirkemelleket és padlizsán szeleteket is (Természetesen a padlizsánt előtte sóval meghintve szűrőbe tettem kb. 1 órára, hogy esetleges kesernyés levét kiadja, a csirkemelleket szintén sóztam és kissé kiklopfoltam). Hozzá zöldséges párolt rizst készítettem. Érdemes kipróbálni, mert nagyon finom.
Az ebéd első fogása egyszerű csirkeleves volt, csigatésztával.
Mariám, megint nagyon szépeket és ínycsiklandozóakat főztél!
VálaszTörlésNagyon jól esne most egy szelet finom rántott hús...:)
VálaszTörlésMivel évente 1-2 alkalommal készítek rántott húst, ezt most szívesen megenném:)
VálaszTörlés