2013. szeptember 23., hétfő

Szüleim 54. házassági évfordulója

A nagy nem blogolásban majdnem elsikkadt ez a fontos esemény, de a nyáron készült képeket nézegetve ma szerencsére megtaláltam, és most itt is megmutatom.
Ők az én drága Szüleim, akiknek szeptember elsején ünnepeltük az 54. házassági évfordulóját. 
A képek az étteremből kifelé jövet készültek. Majdnem elmaradt az idei fényképezés, csak az utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy bent nem fotóztunk. Mentségemre legyen mondva, előző nap utazott haza Tomika, úgyhogy aznap eléggé le voltam törve.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok szüleidnek ehhez a szép évfordulóhoz! Nagyon sok erőt egészséget kívánok és további boldog éveket! Nagyon aranyosak együtt, ahogy szokták mondani hogy az igazi házasok hasonlítanak egymásra, ez szüleidnél is látszik! Mária nagyon szerencsés és boldog lehetsz hogy szüleid ilyen jól bírják még magukat! ( Tudom előfordulnak problémák de ez egyáltalán nem látszik.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva a nevükben is :). Szerintem is aranyosak, és valóban nagyon szerencsés és boldog vagyok, hogy jól vannak, és bár vannak egészségi problémáik (Anyukám térdét tavaly operálták, de már teljesen felépült, Apukámnak is volt egy műtétje nemrégiben, aminek kapcsán aztán újra kórházba került pár napra, de már Ő is jobban van), mégis úgy érzem ennek ellenére is boldogan élnek.

      Törlés
  2. Nagyon aranyosak, jó tudni, hogy létezik még ilyen házasság is :)
    További sok boldog együtt töltött éveket kívánok Nekik erőben, egészségben, szeretetben!

    VálaszTörlés