Próbaképp, csak magamnak készítettem ezt az ételt, mert ilyesmit még soha nem készítettem.
A többiek túrógombócot kapnak a tejfölös krumplileves után.
Hozzávalók 1 személyre:
2-3 evőkanál olaj, 2 db kisebb újkrumpli tisztítva, kockára vágva, 8 db közepes csiperkegomba kalapja 4-be vágva, só, bors, ízlés szerint, 1 pici csipet finomra őrölt rozmaring.
A krumplit és gombát kevés olajon, sóval borssal megszórva fedő alatt
párolni kezdtem a közepes méretű spider pan serpenyőmben. A gomba
kioldódó nedvei segítettek a krumpli puhulásában. Amikor megpuhult
megszórtam még egy kis frissen őrölt borssal, pici csipetnyi rozmaring
porral (Aldiban kapható) és zsírjára sütöttem. Le is pirítottam egy
kicsit és máris tálalhattam. Isteni lett, érdemes kipróbálni. Így
magában is mennyei volt, de el tudom képzelni egy finom ropogós
grillcsirke köreteként is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése