Hétfő:
Vasárnapról maradt leves, marhapörkölt tésztával, vagy virsli
Kedd:
Currys-zöldborsós rizses hús csirkemellből, csemege uborkával
Szerda:
Leves csirke mellcsontokból hagyományosan főzve, cérnametélttel,
rizseshús előző napról vagy hideg kaja, (kétféle sajtkrémes kenyér - fokhagymás vagy magyaros)
Kekszek: kakaós és kókuszos
Csütörtök:
Gyors káposztás tészta egy serpenyőben összedobva csak úgy,
mintha Zepterben készült volna, a negyed fej felaprított, sóval borssal
ízesített, lepirított-párolt káposztához picit több, mint 3 dl vizet
öntöttem, pici sóval ízesítettem és belefőztem 15 dkg fodros nagykocka
tésztát.
Csirkemell borsos tokány krumplipürével
(sárga krumpliból) - hasonlóképpen, mint a linken, de most pici
liszttel leszórtam, és kevés vízzel készre főztem. Nagyon ízlett a
családnak
Péntek:
Paprikás krumpli nokedlivel és virslivel - Apuci kedvenc hétköznapi kajája volt, emlegettük is evés közben.
Szombat:
Csak tükörtojás készült ebédre, némi alaposan lepirított erdélyi szalonnával
Újabb adag kakaós és kókuszos keksz - már csak a maradék
Réteges tepertős pogácsa - a fényképezésre ebből is már csak néhány darab maradt
Vasárnap:
Spenót bundás kenyérrel - mert már olyan régen szerettem volna spenótot
Rántott csirkemell krumplipürével - a fiataloknak
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése