Ahogy a Menyem mondaná, ma "rosszaskodtunk" Nagypapival. Vacsorára ezt ettük. Nem kell hozzá sem főzési tudomány, sem sok idő, csak finom, ropogós héjú kenyér (nem én sütöttem), a hűtőben lapuló saját sütésből származó libazsír, kevés só, chilipor, paprika, paradicsom és kész a legszebb gyermekkorunkat idéző finom vacsora. Egy régebbi film szlogenje szerint "nem kell mindig kaviár!", azt úgysem szeretjük :D!!
A SZERETEK FŐZNI(2) című blog hagyományos nézetben. Családomnak tálalt ételeink és életünk kisebb-nagyobb eseményei.
2012. április 15., vasárnap
Libazsíros kenyér
Ahogy a Menyem mondaná, ma "rosszaskodtunk" Nagypapival. Vacsorára ezt ettük. Nem kell hozzá sem főzési tudomány, sem sok idő, csak finom, ropogós héjú kenyér (nem én sütöttem), a hűtőben lapuló saját sütésből származó libazsír, kevés só, chilipor, paprika, paradicsom és kész a legszebb gyermekkorunkat idéző finom vacsora. Egy régebbi film szlogenje szerint "nem kell mindig kaviár!", azt úgysem szeretjük :D!!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Napok óta erről beszélek a férjuramnak hogy felteszem a zsíroskenyeret, de lebeszélt! Te ügyesebb voltál. Annyival másabb lett volna az én képem hogy mi hagymát is teszünk a zsíroskenyérre. Imádom és már napok óta "hagymát eszünk hagymával" igaz csak bolti zsírral, de nagyon finom! Egészségetekre !
VálaszTörlésTényleg bűnöztetek! De micsoda falatok! :o)
VálaszTörlésSzívesen "rosszaskodnék" én is!:-)
VálaszTörlésÉva - ez egy isteni kaja, úgyhogy a blogon a helye :). Én is szívesen ettem volna hozzá hagymát is, de Párom nem akart, úgyhogy most hozzá igazodtunk. Köszi :)!!
VálaszTörlésIlléskrisz - nagyobb bűnünk sose legyen :)!!
Nelli - ugye??? :D