vasárnapi (10.02.) ebéd |
Hétfő:
Sült csirkecombos rizseshús, csalamádéval
Kedd:
Galambleves cérnametélttel, rántott sertéskaraj törtkrumplival, befőttel
este:
Meggyes-csokis muffin
Szerda:
Lecsó virslivel
Csütörtök:
Pasta carbonara mint ITT, de most csak pirított erdélyi szalonnával és durum spagettivel
Péntek:
Főzés mentes nap, hideget ettünk.
Szombat:
Krumplipüré "pizza"
Pulyka szárnyközépből leves,
a levesben főtt hús megfűszerezés után sütőben átsütve, mellé sültkrumpli
Vasárnap:
Pulykaleves tegnapról, cérnametélttel
Göngyölt-töltött csirkemellfilé 1 nagy csirkemellből kétféle töltelékkel, sültkrumplival
töltelék 1.: pirított erdélyi szalonnakockák, trappista sajt kockák, sonkaszelet kockák
töltelék 2.: pirított erdélyi szalonnakockák, pici sonkahagyma, zöld és
piros paprika, apróra vágott csípős kolbász és szalámi - ezek mind
lepirítva, 1 ráütött tojással összefogva
A töltelékeket kiterített, besózott, jól kiklopfolt csirkemellfilékre
halmoztam, feltekertem, először átlátszó sütőfóliába, majd jó szorosan
alufóliába csavartam és 200 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 40
percig sütöttem. Utána pár percig a csomagban állni hagytam, majd
felszeleteltem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése