2016. október 4., kedd

39. heti menü



vasárnapi (10.02.) ebéd


Hétfő:
Sült csirkecombos rizseshús, csalamádéval

Kedd:
Galambleves cérnametélttel, rántott sertéskaraj törtkrumplival, befőttel

este:
Meggyes-csokis muffin



Szerda:
Lecsó virslivel




Csütörtök:
Pasta carbonara mint ITT,  de most csak pirított erdélyi szalonnával és durum spagettivel


Péntek:
Főzés mentes nap,  hideget ettünk.

Szombat: 
Krumplipüré "pizza" 


Pulyka szárnyközépből leves,
a levesben főtt hús megfűszerezés után sütőben átsütve, mellé sültkrumpli

Vasárnap: 
Pulykaleves tegnapról, cérnametélttel
Göngyölt-töltött csirkemellfilé 1 nagy csirkemellből kétféle töltelékkel, sültkrumplival
töltelék 1.: pirított erdélyi szalonnakockák, trappista sajt kockák, sonkaszelet kockák
töltelék 2.: pirított erdélyi szalonnakockák, pici sonkahagyma, zöld és piros paprika, apróra vágott csípős kolbász és szalámi - ezek mind lepirítva, 1 ráütött tojással összefogva
A töltelékeket kiterített, besózott, jól kiklopfolt csirkemellfilékre halmoztam, feltekertem, először átlátszó sütőfóliába, majd jó szorosan alufóliába csavartam és 200 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 40 percig sütöttem. Utána pár percig a csomagban állni hagytam, majd felszeleteltem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése