Maradék krumplipüré felhasználására készült ez a finomság. Olyan jól
sikerült, hogy Legkisebbikem kérte legközelebb a krumplipürét direkt így
készítsem el.
Egy tányérra borítottam a maradék tálkányi krumplit, villával szétlapogattam. Trappista sajtot reszeltem rá nagy lyukú reszelővel, rács alakban ketchupot nyomtam rá, és megszórtam egy pici szárított oregánóval. Beborítottam 1 pár ferdén szeletelt bécsi virslivel, aminek a tetejére egy vékony szelet kockára vágott erdélyi szalonna került. Még pici sajtot
reszeltem rá, és a mikró crisp-grill fokozatán 8 perc alatt
megsütöttem. Vigyázni kellett, mert a tányér is tűzforró lett, de már
sülés közben érződött az illatokon, hogy nagyszerű lesz a végeredmény.
A kóstolás aztán meggyőzött bennünket, hogy ezt érdemes volt kipróbálni. Isteni finom, próbálják ki Önök is :) !
Szuper az ötlet!!! :) Mi is nagyon díjaznánk. Meg is lepem egyszer magunkat vele.
VálaszTörlésÖrülök hogy tetszik. Biztos nem fogtok csalódni benne!
VálaszTörlés