2016. június 19., vasárnap

Mai ebédünk: Gombakrémleves, rántott csirke felsőcombfilé újkrumplipürével


A héten ezeket főztem (heti menü):


Hétfő-kedd: - (kórház)
Szerda:      Minimál karalábéleves, csípős paradicsomos tonhalas tészta (két kis doboz olajos
                  tonhalkonzervből)
Csütörtök: Pulykaszárnyközépből leves zöldségekkel, cérnametélttel, 
                  levesben főtt pulykaszárny grillezve, új káposztafőzelékkel (a kelkáposztafőzelék 
                  mintájára)
Péntek:      Brokkolis-szalámis sült tészta
Szombat:   Rizseshús csirkemellből (akciós, a mélyhűtőből), párolt zöldborsó, új káposzta 
                  saláta
Vasárnap:  Gombaleves (szeletelt csiperke a mélyhűtőből), rántott csirke felsőcombfilé (farrészes 
                  csirkecombból, akciós,  szintén a mélyhűtőből) újkrumplipürével

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése