2016. június 2., csütörtök

Tegnap volt a születésnapom...

56 éves lettem.  Ez a nap se volt vidámabb, vagy boldogabb, mint a többi, pedig sokan felköszöntöttek a FB-on az ismerőseim közül, amit itt is nagyon köszönök!
Talán az a két óra hozott igazi örömöt, amit Angliában élő kis Unokáimmal átbeszélgettünk skype-on, és nagyon nagy örömöt szerzett még szegedi kis Unokám Olivér szivecskés képe.

"Boldog Szülinapot Mami"

Na meg az "ünnepi vacsorám", a tengeri herkentyűs és rákos pizza, - amit hosszú idő után kedvenc helyünkről rendeltünk  - , és még mindig imádom.

Mégis szomorú vagyok mert,  ez a második szülinapom, amikor Drága Egyetlenen Párom, - akit 14 és fél évesen ismertem meg, 18 évesen hozzámentem feleségül, és boldogan éltünk 36 és fél évig - már több, mint 1 és 1/4 éve nincs velem :'( .

Szomorúságomat enyhíti kissé ez a blog, meg az elődje a Kulináris Világ gasztroblogjai között, a "szeretek főzni", mert így majdnem 6 évre visszamenőleg (2010.07.24-től) szinte napról napra vissza tudom idézni családunk életét is, nemcsak az ételeit. (Igaz Párom halála után jó ideig nem tudtam sírás nélkül visszanézni a régi dolgokat, mert minden bejegyzés olvasásánál az első gondolatom az volt, hogy mennyi időnk volt még együtt hátra  :'( .)
Az első blogot már régen nem írom, és Férjem halála óta ebben a blogban is megritkultak a bejegyzések. Azóta kevesebb említésre méltó dolog történik az életünkben és a konyhámban is.

2 megjegyzés: