2013. november 24., vasárnap

Tomika szülinapja


Megint eltűntem néhány napra, de megint oka volt. Néhány napot (keddtől szombatig) Angliában töltöttünk Nagypapival, meglátogattuk az Unokákat. Nagyon hiányoztak a Kicsik, a jövő nyár meg olyan kilátástalanul messze, hogy felkerekedtünk. Így ott tudtunk lenni drága kis Tomikánk 5. születésnapján, fel tudtuk köszönteni, együtt örültünk az örömének, örömüknek, mert Ádámka is nagyon örült nekünk, nemcsak Tomika.
Ádámka a keresztelőjekor még olyan kicsi volt, és olyan kevés ideig voltak itt, hogy nem túl sokra emlékezhetett belőlünk. A Skype-oláskor pedig Tomikáé a "főszerep", nem nagyon hagyja Ádámkát érvényesülni. Most mindkettejükkel nagyon sokat játszottunk, nagyon jól éreztük magunkat együtt. Azt reméljük, hogy Ádámka is szívesebben jön  Skype-oláskor beszélgetni velünk.
Kár, hogy nagyon rövid volt a látogatás, de mégis rengeteg élménnyel gazdagodtunk, és bízom benne, hogy a Kicsik is.
Külön öröm volt, hogy főzhettem is, így az ünnepi ebédet is én készítettem el a születésnapon. 
Sajnos Tomikánk továbbra sem egy evőbajnok, de remélem ahogy egyre nagyobb és okosabb lesz, Ő is több mindent meg fog kóstolni. Az biztos, hogy még mindig a csokitorta a kedvence :)!!








 

2 megjegyzés:

  1. Istenke éltesse Tomikát születésnapja alkalmából! Nagyon jó lehetett kicsit feltőltődtél az unokákkal. Most hétvégén az én unokáim is itt voltak bár én gyakrabban találkozom velük mint Te. Aranyosak mekkora nagy már Ádámka is és mennyire hasonlítanak egymásra.Az én unokáim is ahogy nő a pici egyre jobban hasonlítanak.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Kedves Éva :)! Nagyon jó volt, bár nagyon rövid, mégis fantasztikus. Imádni valóak a kis Drágáim. Tomika végig velünk aludt :). Nagyon jó Neked, hogy gyakrabban találkozhattok személyesen, úgy mélyülhet el igazán a kapcsolat.
    Tényleg sok hasonlóság van a két kicsiben, meg sok különbözőség is, csakúgy, mint az én három fiamnál :). Az egész a gének játéka :).

    VálaszTörlés