2015. december 12., szombat

5 éves a blogom



Ma 5 éve indítottam útjára a blogot. Régi blogszülinapi bejegyzéseimet olvasva (fekete oldalsáv - cimkék) látom, hogy már leírtam a kezdeteket. Az idei évünk sajnos családi tragédiával kezdődött, - ahogy azt mindenki tudja, aki február óta az oldalamon járt. Ez rányomta a bélyegét a blogra is, megritkultak a bejegyzéseim, és nem is mind gasztro témában született. Az utóbbi időben a régi bejegyzéseket olvasva mostmár könnyebb visszaidézni a 4 utolsó boldog évet, igaz még mindig csak könnyek között.
A sok szomorúság mellett azért örömteli események is voltak kis családunkban:
- Június végén megszületett szegedi kis Unokánk Olivér, aki azóta már öt és fél hónapos tündéri baba.

Olivér

- A nyáron Angliában élő két Unokánk, Tomika és Ádámka nálunk tölthetett két hetet - ami most nem volt olyan program gazdag, mint tavaly, amikor Tatuskával még strandra járhattak Kicsikéink és Budapestre is kirándultunk, de úgy érzem most is jól érezték magukat. Mi boldogok voltunk, hogy együtt lehettünk Velük és igyekeztünk mindenben kedvükre tenni. Nagyon megszerették Olivért és nagyon várták, hogy megláthassák Féltestvérüket Annácskát, aki akkor született, amikor Drágáim Magyarországra utaztak.
Ádámka 4 éves lett az idén, Tomikám pedig betöltötte a 7-et. Nagyon szeretik egymást és Annácskát is, akit Drágicának becéznek :).
Sajnos a sok iskolai teendő, fociedzés, úszás, kézművesszakkör, egyebek miatt megritkultak és megrövidültek a Skype beszélgetések, de megértem. Ahogy nőnek a gyerekek, úgy lesz egyre több elfoglaltságuk. De még így is örülhetek. Az én Fiaimat még ennyiszer sem láthatták  a Nagyszülők, akkoriban még nem volt ilyen fejlett a technológia.

Ádámka, Annácska és Tomika

- És még egy - számomra örömteli - esemény. December másodikára meghívást kaptam a Zepterhez, hogy bemutassam blogom. Sok szépet láttam, és hasznosat hallottam, ez a kirándulás megtörte kissé a hétköznapjaim szomorúságát.

Néhány statisztikai adattal még összefoglalnám az elmúlt öt évet:

Bejegyzéseim száma: 1526;     az elmúlt 5 évben 5.031 hozzászólás volt a blogon.

Az áttekintésben látható, hogy 2010.12.12-től ma reggel 7 óráig   2.890.337 oldalmegnyitás történt (tegnap 1.129).

Sajnos regisztrált olvasóim száma nem gyarapodott (107), mióta dinamikus nézetben látható a blog. Hiába tettem ki az oldalsávba a regisztrációs lehetőséget, valamiért nem jelenik meg. Ennek a hibának a megoldására még nem sikerült rájönnöm. 




SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI MINDENKINEK, 
AKI FIGYELMÉVEL  KITÜNTETETT 
ÉS A JÖVŐBEN IS KITÜNTET!!
kép a Google-ról

4 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot kívánok és további sok sikert! Tündér a kis Olivér! Annak örülök hogy kicsit kiruccantál és a gondolataidat is kicsit másfelé terelted, még ha kevés időre is de ilyenre gyakrabban van most szükséged!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok az 5 éves bloghoz. Örülök, hogy felülkerekedsz a bánaton, és próbálsz a meglévő dolgokat értékelni. Szeretni úgysem felejtjük azt, ki mellettünk volt, az idő pedig tompít a fájdalmon. Szeretettel ölellek María! :)

    VálaszTörlés