2011. szeptember 4., vasárnap

Készülődés - jön Tomika :D

Nagy készülődésben vagyunk, ma érkezik Tomika hozzánk. Nagypapi elment érte tegnap, amikor odaért bejelentkeztek Skype-on.  Hosszú ideig figyeltük, hogy örült a Kicsi a Nagypapinak. Úgy bújt hozzá, mintha nem is hónapokkal ezelőtt találkoztak volna személyesen. Igaz, amikor tehetjük Skype-olunk, de ez a szeretetkitörés akkor is nagyon megható volt. Ölelgette, puszilgatta, nevetve futkosott körbe a lakásban, hogy megjött a "Tata".  És csak beszélt, mesélt, mutogatta a játékait, és örült, hogy jön hozzánk. Most izgulok, hogy miként folyt a reptéren a beszállás, simán elbúcsúzott-e az apjától, vagy volt egy kis sírás-rívás.  Elvileg már elindult a gépük Angliából, és  háromnegyed 6 körül érkeznek meg Ferihegyre. Legkisebbikem elinult értük. Az elmúlt 2 napban a készülődés miatt nem született új bejegyzés. Természetesen továbbra is szeretek főzni kedves Zsani :), sőt  főztem is, csak blogolni nem jutott időm, ezért elnézést kérek. Remélem az elmúlt hónapokban elkészített és leírt ételek segíteni fognak az ötletadásban, akkor is, ha most kicsit kevesebbszer tudok majd a gép mellé ülni. Úgy tervezem ugyanis, hogy az elkövetkező hetekben a legtöbb időt Tomikával fogom tölteni, mert kis örökmozgó, biztos leköti az egész család figyelmét és energiáit. Úgyhogy elnézést kérek minden kedves Látogatótól, ha kevesebb bejegyzés születik, de azért amikor időm és erőm engedi természetesen jelentkezem. Addig is megint mutatok két képet a két kis Drágámról, Tomikáról és a pinduri Ádámról:





Tomika



Ádámka


Most hívott Legkisebbikem, hogy leszállt a gép, és Tomika Nagypapi kezét fogva, szépen jött, nézte a repülőt aztán  integetett nekik. 

11 megjegyzés:

  1. Nagyon jó unokázást kívánok , nem hiszem hogy túl sokat fogsz gép előtt lenni?:-) Én már a 2 éves unokámtól nem tudok gép elé ülni ha itt vannak, már őt érdekli a technika, nyomogatni a gombokat. Tomika már nagy biztos szokott számítógépezni már, de most gondolom lekötitek, vagy fordítva unoka köti le a nagyszülőket. Reméljük jó időtök is lesz, tudok menni sétálni, kirándulni. Azért szeretném látni amikor találkoztok biztos neked is a nyakadba ugrik.Jó unokázást kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom Évához, én is kíváncsi lennék a Veled való találkozásra, biztos nagyon fog a Nagymamájának is örülni. Nagyon szép gyermek mindkettő, légy büszke nagymama. Legyen jó időtök, hogy jó kis programokat tudjatok csinálni és élvezd ki minden másodpercét az unokádnak.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm kedves Éva és Mrita. Olyan aranyosak vagytok. Én is kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha a kicsi itt lesz, még egyedül nem volt soha, csak a szüleivel. De mindent megteszünk, hogy jól érezze magát. Azt gondolom Ő lesz most minden családtag gondolatainak a közepe, a család szeme fénye. Köszönöm a jókívánságokat, biztos, sokféle programot találunk ki, hogy jól érezze magát nálunk.

    VálaszTörlés
  4. Akkor nem aggódom :)
    Érezd jól magad az unokáiddal, most ez a fontos :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó időtöltést az unokáddal:) Most ő a legfontosabb, ne is ülj a gép előtt, hisz oly ritkán találkoztok. Érezzétek jól magatokat együtt:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tündéri mindkét unokád!!! Ne is foglalkozzál most velünk, csakis a drága kis unokádnak szenteljél minden időt. Érezzétek nagyon jól magatokat, és képeket azért készítsél, hogy együtt nézegethessük majd veled.:)

    VálaszTörlés
  7. Természetes, hogy ilyenkor csakis vele foglakozz, főleg, hogy ritkábban találkozol vele. Én is kívánok jó unokázást nektek:)

    VálaszTörlés
  8. Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is jó unokázást kívánok neked! Abban biztos vagyok, hogy rengeteg csodás recepttel kápráztatsz el bennünket, majd , amikor lesz rá időd! :)
    Gyönyörködj az unokádban, s használj ki minden percet, amit vele tölthetsz!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a kedves hozzászólásokat és a sok biztatást. Nagyon jól esik, hogy ilyen aranyosak vagytok. Az édes kis Unokám olyan aranyos, sokat játszottunk már most este is, és egy csepp sírás, hiszti nem volt. Fiamék aggódva hívtak, hogy mi újság, de csupa jó dologról tudtam beszámolni Nekik. Remélem ilyen örömteli lesz a kicsinek is és nekünk is az itt töltött idő.

    VálaszTörlés
  10. Jaj, de jó lesz neked! Kellemes unokázást kívánok neked. Készíts sok fotót róla, mert mi is kíváncsiak vagyunk. :)))

    VálaszTörlés
  11. Maria, nagyon örülök, hogy végre Te is unokázhatsz, süthetsz-főzhetsz kedvére:) Nagy boldogság, főleg, ha az unoka ilyen ritkán látott kis vendég:)
    Sok-sok örömet, boldogságot az együtt töltött időhöz.
    És ha belefér az idődbe, tájékoztassál bennünket:)
    A gyerekek tündériek:) A pici is már hogy igyekszik:)

    VálaszTörlés