2011. szeptember 9., péntek

Sült bolognai





Újabb próbálkozás, hogy az Unokám is egyen valamit a bolognai tészta. Most nem spagettivel készült, hanem szarvacskával, és fél kiló frissen darált sovány sertés combbal, fűszerpaprika nélkül, egyébként ugyanúgy készült, mint egy régebbi bejegyzésemben már leírtam, a recept itt megtalálható. Annyit változtattam, hogy vékonyan kiolajozott tepsibe öntöttem az elkészült bolognait, ráöntöttem egy nagyobb üveges Combino tésztaszószt (csak paradicsom, hagyma  és fűszerek voltak benne), kissé elkevertem, reszelt sajttal bőven meghintettem és a sajtot ráolvasztottam a forró sütőben. Nagyon finom lett, érdemes kipróbálni, de az Unokámnak ez sem jött be :(. Mindenki másnak nagyon ízlett :). 





Sült bolognai


7 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta és finom, kár, hogy az unokádnak nem jött be.

    VálaszTörlés
  2. Ez az egyik kedvencem! Nagyon finom lehetett!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta, így még sütőben nem készítettem! Nagyon kiváncsi leszek , hogy végül milyen étel lesz az amit az unokád szívesen megeszik?:-)

    VálaszTörlés
  4. Mrita - köszi! Elgondolhatod én hogy sajnáltam :(

    Bors and Pepper - :) az volt!!

    Éva - köszi! A csigatésztás csirkelevest szívesen megeszi, de szigorúan csak zöldségek és hús nélkül. Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz még, amit kedvelni fog.

    VálaszTörlés
  5. Sok finomságot készítettél amióta nem jártam erre,csak az a probléma,hogy nem ültem az asztalodnál!!!

    VálaszTörlés
  6. Szoktatni kell az új ízekhez, csirkelevessel a későbbiekben nem fog tudni jóllakni :) Pedig finom leheett sütőben készítve a bolognai!

    VálaszTörlés