Tagliatelle sárga gévagomba szósszal |
A SZERETEK FŐZNI(2) című blog hagyományos nézetben. Családomnak tálalt ételeink és életünk kisebb-nagyobb eseményei.
2011. május 14., szombat
Tagliatelle sárga gévagomba szósszal
A halas megoldás kicsit kevésnek bizonyult, ezért a gombaszósz mellé gyorsan főztem még 25 dkg Panzani tagliatelle tésztát. Így újabb egyszerű, de nagyon finom lehetőség adódott a gévagomba elfogyasztására. (A szósz egy kicsit besűrűsödött az újabb melegítés alatt, amit kevés víz hozzáadásával orvosoltam.)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ez a gomba nagyon finom lehet.Én még sosem láttam ilyet.
VálaszTörlésTényleg az.
VálaszTörlésÉn sem láttam,de nagyon fincsi lehet:-)
VálaszTörlés