Vacsorára készítettem magamnak ezt a finomságot.
Hozzávalók 1 személyre: kevés olaj, fél fej hagyma felaprítva,
5 kis lecsópaprika nagy darabokra vágva, 4 db gomba megtisztítva
felszeletelve, 3 tojás, só.
A hagymát, zöldpaprikát és gombát egy csipet sóval sütöttem jó pár
percig, amíg már színesedni kezdett, akkor ráöntöttem a kevés sóval
nagyon habosra turmixolt tojást. Vártam míg megszilárdult, aztán
elfelezés után óvatosan megfordítottam és pirulásig sütöttem, majd
tányérra csúsztattam. Kenyér nélkül ettem, így a várakozási idő 3 óra utána.
A többiek hagymás-paprikás-sonkás rántottát kaptak, és ettek hozzá kenyeret is, úgy már nem testkontrollos, 8 óra utána a várakozási idő.
Ebben ezek voltak: kevés olaj, fél fej hagyma felaprítva, 3-4
kis lecsópaprika, 1 vékony piros húsú paprika fele, 1 hegyes erős
paprika fele, kb. 10 dkg leheletvékony pulykasonka - minden vékonyra
szeletelve - 12 tojás kevés sóval elhabarva.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése