Ma délhez közeledve olyan éhesek voltunk, mint a farkas. A vásárlásból
hazaérve gyorsan főni tettem egy jó kis zöldséglevest, mert most arra
éheztünk rá Apával. Aztán ahogy odatettem, még jobban eluralkodott
rajtam az éhség, úgyhogy eldöntöttem, nem csinálok második fogást, hanem
a levesbe olyan tésztát főzök, ami második fogássá is teszi. Találtam
egy fél csomag (25 dkg) Parioli "kagyló" tésztát, így azt főztem a
levesbe. A legvégén 2 csokor apróra vagdalt petrezselyem zöldet is
raktam hozzá és a tányéromon további petrezselyemlevélkékkel
díszítettem. A tésztában, mint valami mini "tökhéjhintóban" úgy ültek a
zöldségek, ami külön tetszett.
Nem ettem mást, így a szénhidrátos ebéd után 3 óra a várakozási idő.
Hozzávalók: 60 dkg mirelit tavaszi zöldségkeverék (sárgarépa
kocka, kukorica, zöldbab, zöldborsó), 5 db friss csiperke gomba, pici
olaj, só, ételízesítő, chilipor, 1,7 liter forró víz, 25 dkg parioli
"conchiglie" tészta, 2 nagy csokor friss petrezselyemzöld
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése