Kármentő ebéd készült ma nálunk, mert volt még itthon néhány
megszínesedett lecsó paprikám, meg megráncosodott paradicsomom. Más
ötletem viszont nem volt, ezért készítettem egy jó kis csípős lecsót, -
kellősítő anyagnak kolbász került bele, végül összekevertem a kifőtt
penne tésztával. Úgy ízlett a családnak, hogy utolsó falatig mind
elfogyott.
Hozzávalók:
- 1 evőkanál kókuszzsír, 3 közepes fej vöröshagyma, 7 db színes lecsó
paprika, 2 db hegyes-erős paprika, 3 db paradicsom, pici Himalája só, 1
szál Pick kolbász, diónyi csípős piros arany, 250 ml 100 %-os
paradicsomlé, néhány csepp édesítőszer,
- 250 gr penne tészta, 0,5 l forró víz fél fehér kanál só
Szokásos módon lecsót készítettem felszeletelt kolbásszal, amikor
elkészült összekevertem a Zepter módszerrel megfőzött penne tésztával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése