2011. július 8., péntek

Az első képek Ádámkáról

Még alig néhány órája született meg második kis Unokánk Ádám, és már otthon is vannak!! Nem akartam hinni a fülemnek, amikor Menyem vette fel a telefont, éppen a kocsiban ültek és már hazafelé tartottak Coventryből.

Otthonról aztán skype-on keresztül megmutatták a kis Édest!! A fényképeket is skyp-on keresztül készítettem. Íme a második Unoka, Ádám, született 2011. július 8. angol idő szerint 13:21 (magyar idő szerint 14:21), 52 cm és 3290 gramm.



13 megjegyzés:

  1. Kis tündérke és már engedik is haza őket? Mikor fogod először kézben tartani a kis unokádat? Gondolom alig várod!

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok! Gondolom most határtalan a boldogságotok, tudván, hogy az unoka ép egészséges és még hozzá fiú. A jó Isten tarsa meg a kis Ádámot, a szülőknek, nagyszülőknek pedig erőt egészséget, hogy fel tudják nevelni!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Éva - már otthon vannak. Remélem minden rendben lesz!! Még eltelik egy kis idő, mire megfoghatjuk, mert valószínűleg csak szeptemberben tudunk kiutazni. Pedig már most is nagyon szeretném, szeretnénk!!

    Kedves Juci - köszönjük a jókívánságokat, tényleg nagyon örülünk a kis Ádámnak is, ugyanúgy, mint amikor Tomi megszületett!! Úgy tűnik ez egy fiús család, a mi 3 fiunk után most középső Fiaméknak is 2 fia van. :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Isten Éltesse Nagyon Sokáig Erőben , egészségben, Boldogságban! A fiam is Ádám, mindíg örömmel tölt el, ha máshol is hallom ezt a nevet, mert nagyon szép, akárcsak a kis unokád!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm kedves Marika! Tényleg szép a név, és cuki a csöppem :)

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Mária,gyönyörű az unokád,túlzás nélkül!!!Remélhetőleg hamarosan ölelgetheted!!!!
    Én töröltem a megjegyzést,bocsi,le Marikáztalak!!!!

    VálaszTörlés
  9. Maria, gratulálok!:)
    Pár napig nem nézek be és mik történnek!:)
    Jajj, én is annyira szeretném, ha a kisebbik fiaméknál is majd kisfiú unoka születne... De náluk sajnos, még nem jött össze:(
    Jó egészséget, sok örömet az egész családnak!

    VálaszTörlés
  10. Kedves mellissina2, köszönöm :)!! Nagyon szeretném ölelni, de csak szeptemberben utazunk, addig marad a skype. Nem probléma, hallgatok a Marikára is, a blogon csak eljátszadoztam a gondolattal, milyen szép volna, ha olaszosan Maria-nak hívnának nem á-val, inkább hosszú í-vel :D

    Kedves Roza!! Neked is köszönöm a jókívánságokat. Én is örülnék ha minden gyerekemnek fia születne, a mi családunk nagyon fiús család. De valljuk be, sokkal könnyebb a fiúk élete (szerintem). Elég ha csak a sok házimunkára, meg a szülésre, és egyéb női bajokra gondolunk.

    VálaszTörlés
  11. Én is gratulálok a csodálatos kis csöppséghez!!

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm kedves Bianka és Ritmus :)!!

    VálaszTörlés