A lehűlés meghozta kedvem a sütéshez, így újra elkészítettem azt a tészta nélküli túrótortát, ami a múltkor nagy sikert aratott a családban. Akkor gyümölcsök nélkül készítettem, de próbaként málnaszörppel meglocsolva is megkóstoltuk, és olyan finomságban volt részünk, hogy a fülünk és kétfelé állt. Most, az akkori bejegyzés szerint 4 csomag vaníliás cukorral készült, és még egy kis vanília aromát is tettem bele, a tetejét pedig kiraktam kissé megcukrozott sárgabarack szeletkékkel és fejtett meggyel (újra egy konyakost bontottam föl, és nagyon finom :)!)
200 fokos sütőben sütöttem 33-35 percig utána kivettem, kihűtöttük, de Apa már alig bírta kivárni, hogy ehesse. Nagyon finom lett!!
Tészta nélküli túrótorta sárgabarackkal és meggyel |
Hű, de finomnak látszik! :D
VálaszTörlésJól néz ki!!!
VálaszTörlésNagyon fincsinek látom!!!itt a hűvös lehet melegedni a sütő mellett.
VálaszTörlésCsakis finom lehet, annyi finomság van benne.
VálaszTörlésTényleg finom!! De gyümölcsök nélkül, magában, vagy kis szörppel meglocsolva is mesés :)
VálaszTörlésNagyon kalsszul néz ki:) Még soha nem készitettem tészta nélküli túróst. biztos finom, főleg a konyakos meggyel:)
VálaszTörlésBiztos mennyei lehet!:-)Ki fogompróbálni!
VálaszTörléstrollanyu, Eszter, - tényleg nagyon finom!! És nem is bonyolult!
VálaszTörlés