2011. július 21., csütörtök

Tészta nélküli túrótorta sárgabarackkal és meggyel





A lehűlés meghozta kedvem a sütéshez, így újra elkészítettem azt a tészta nélküli túrótortát, ami a múltkor nagy sikert aratott a családban. Akkor gyümölcsök nélkül készítettem, de próbaként málnaszörppel  meglocsolva is megkóstoltuk, és olyan finomságban volt részünk, hogy a fülünk és kétfelé állt. Most, az akkori bejegyzés szerint 4 csomag vaníliás cukorral készült, és még egy kis vanília aromát is tettem bele, a tetejét pedig kiraktam kissé megcukrozott sárgabarack szeletkékkel és fejtett meggyel (újra egy konyakost bontottam föl, és nagyon finom :)!) 




200 fokos sütőben sütöttem 33-35 percig utána kivettem, kihűtöttük, de Apa már alig bírta kivárni, hogy ehesse. Nagyon finom lett!!







Tészta nélküli túrótorta sárgabarackkal és meggyel

8 megjegyzés:

  1. Hű, de finomnak látszik! :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon fincsinek látom!!!itt a hűvös lehet melegedni a sütő mellett.

    VálaszTörlés
  3. Csakis finom lehet, annyi finomság van benne.

    VálaszTörlés
  4. Tényleg finom!! De gyümölcsök nélkül, magában, vagy kis szörppel meglocsolva is mesés :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon kalsszul néz ki:) Még soha nem készitettem tészta nélküli túróst. biztos finom, főleg a konyakos meggyel:)

    VálaszTörlés
  6. Biztos mennyei lehet!:-)Ki fogompróbálni!

    VálaszTörlés
  7. trollanyu, Eszter, - tényleg nagyon finom!! És nem is bonyolult!

    VálaszTörlés