2013. június 8., szombat

Hazament a kis Unokám :(

Megint elcsöndesedett a ház, kis Csicsergőm útnakindult hazafelé, Angliába. Legkisebbikem és Barátnője viszik haza, Nagypapival most tartanak a reptér felé. Dél után nem sokkal szál fel a gépük. Estére már újra otthon alszik. Kis vigaszt nyújt azért, hogy július végén újra jön, és akkor egy hónapig marad. Gyorsan elszállt ez a két hét, hisz pont ma két hete még szívrepesve vártuk, hogy megérkezzen. Sajnos az oviból nem lehet többet hiányozni, ezért lett most ilyen rövid az ittléte, de mi ennek is nagyon örültünk. Az viszont rossz volt, hogy a rossz idő, a rengeteg eső  miatt alig tudtunk kimozdulni a házból. Tegnap végre szép idő volt, - jó lett volna, ha végig ilyen lett volna - tudott bicajozni, focizni, és a játszótéren játszani Legkisebbikemmel, és Legnagyobbikom Barátnőjével. Tatuska tegnap is elvitte az uszodába, már sokadszor az ittléte alatt, úgyhogy azért nem volt eseménytelen az elmúlt időszak. Múlt szombaton családilag kirándultunk a Tropicariumba és meglátogattuk Dédimamát Szolnok mellett. Volt nagy esti séta, amikor még hullócsillagot is látott, meg foci Nagypapival és Legkisebbikemmel. Sajnos az én térdem még nem jött rendbe annyira, hogy nagy kalandozásokban részt tudjak venni, így velem inkább itthon játszott - építettünk, gyurmáztunk, rajzoltunk - de segített a bevásárlásban, teregetésben,  főzésben is. Közben állandóan kérdezett és elmondta a saját véleményét, úgyhogy folyamatosan beszélgettünk. Tündéri volt, de az utolsó napokban már honvágya volt, számolta hányat kell aludni, hogy menjen a reptérre és haza. Várom, hogy gyorsan elteljen ez a másfél hónap, és újra itt legyen.

2 megjegyzés:

  1. De jó lehetett nektek most az elmúlt hetekben. Aranyos Tomika de gondolom hiányzott a tesó is neki meg természetesen a szülők. Pihenjél láboddal kicsit és úgy eltelik ez a pár hét és máris itt lesz megint. Nekem is most nagyon hiányzik az unokám és még csak két hét múlva jönnek.

    VálaszTörlés
  2. Most tényleg jó volt, de legutóbb november végén ölelhettük meg, úgyhogy most elég hosszú volt az idő az újabb viszontlátásig, fél év. Azért most kicsit könnyebb volt az elválás, mert tudom, hogy július végén újra jön. Nagyon cuki, szófogadó volt, egyszer sem kellett komolyan rászólni, esetleg csak annyit, hogy be ne verje a fejecskéjét, vagy le ne essen a kanapéról. Evett is mindig, amikor kellett, csak az a baj, hogy kevés félét hajlandó megenni. Igyekszem rendbehozni a térdem, mire újra jön.
    Elhiszem, hogy hiányzik a kis Unokád, így vagyunk ezzel nagymamák :)!!

    VálaszTörlés