2012. július 7., szombat

Gyümölcssaláta sokféle gyümölcsből




 Ma a délutáni bevásárlás után úgy örültem a sokféle zöldségnek és gyümölcsnek amiket megvettem, mint egy kisgyerek az új játéknak. Viszont a meleg teljesen kikészített. Ahogy hazaértünk, egyből nekiestem a tegnapi gyümölcssaláta hűvös maradékának, és mondhatom jobban esett, mintha vizet ittam volna. Aztán ahogy mindent elpakoltam, megint csináltam gyorsan egy isteni, nagyon gazdag gyümölcssalátát a részben a ma vásárolt gyümölcsökből, részben az itthon lévő, már puha őszibarackból. Legnagyobbikomnak nagyon tetszett az áfonya, megette felét csak úgy magában (váljék egészségére :)!! úgyis olyan kevés gyümölcsöt eszik, örültem, hogy az áfonya tetszett neki), ezért nem lett olyan áfonyás a gyümölcssalátám, ahogy eredetileg terveztem, de azért így is csúcs szuper volt:)!


Ezek kerültek ma bele: 2 puha húsú körte, 1 piros alma, 1 banán, 5-6 szem puha őszibarack, fél kiló gyönyörű, kemény húsú eper, fél doboz (kb. 12 dkg) áfonya, 1 szép nagy citrom leve, 2 evőkanál méz.


Olyan üdítő finomság lett belőle, hogy bármelyik süteményt kenterben veri, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki valami könnyen és gyorsan elkészíthető, üdítő, egészséges és isteni csemegét szeretne :)!!









3 megjegyzés:

  1. Csodás íz és szín kavalkád.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta, és mennyei finom lehetett jól lehűtve. Én sem vágytam volna ma másra, de sajnos csak dinnye volt itthon.

    VálaszTörlés
  3. Hobbychef - köszi, tényleg az volt:)!!

    Gizi - köszi, mára nekünk is sárgadinnyénk van, de az is isteni hidegen :)

    VálaszTörlés