2012. július 13., péntek

Újra itt van :)!!


Szerda este megérkezett Tomikánk, az elkövetkező közel egy hónap leginkább Róla fog szólni. Hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a márciusi ittléte óta (a májusit nem számítom, mert azon az egy héten, mikor Anyukája is itt volt, megint teljesen más volt minden). Mostmár úgy viselkedik, mint egy nagyfiú!! Olyan okos, hogy hihetetlen. Angol kifejezéseket mond, és ha valamit nem helyesen mondok utána, akkor addig ismételgeti, hogy "nem úgy mama", míg nem sikerül jól kimondanom. Nagy bánatom, hogy az evéssel még mindig hadilábon áll, de ezen kívül semmi gond, nagyon aranyos. Sokat játszunk. És az a legjobb, hogy hiába vagyunk körülötte többen, többnyire nekem szól, hogy "gyere mama játszani!", vagy gyere mama építsünk!"


Tegnap előszedtük a kis medencéjét, felfújtuk, jó sok meleg vizet hordtunk bele. Nagyon tetszett neki, sokáig  pancsolt a teraszon (időnként persze további meleg víz hozzáadásával szinten tartottuk a víz hőfokát).













8 megjegyzés:

  1. A múltkoriban akartam kérdezni hogy az evéssel hogy álltok? Akkor semmi változás. Aranyos, ilyenkor mikor itt van nálatok nem emlegeti a szüleit? Kellemes napokat jó játszadozást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Bírom mikor itt van az unoka :) Ilyenkor szinte kivirulsz még az írásaidban is :)

    VálaszTörlés
  3. Látom nagy a boldogság! Szuper lesz az egy hónap, az biztos! Nagyon helyes lett, tényleg sokat változott, ahogy azt a pár képet láttam...Mi a gond az evéssel? Hús vagy zöldséget nem eszik?

    VálaszTörlés
  4. Éva - sajnos nincs változás. Még mindig rossz evő, de azon kívül nagyon aranyos :)!! Középsőm most itthon van, az Anyukájával meg a kisTesóval meg minden nap Skype-olunk, többször is. Tegnap nagyon aranyos volt, megállt a nappali közepén (ami most tele van játékokkal) és azt mondta - de jó, hogy itt vagyok - :)

    Unknown - köszönöm, örülök, ha így látod. Tényleg örömteli időszak ez nekünk :)

    Illéskrisz - igen, nagyon örülünk, igazi nagyfiúként jött most hozzánk.
    Egy igazi válogatós nagyfiú. Se húst, se zöldséget, se gyümölcsöt nem eszik, őrület!

    VálaszTörlés
  5. Tomikád nagyon nagy fiúcska lett,és komolyan veszi a locsizást.Kedves arcú aranyos,de most talán az elkövetkező egy hónapban eltudsz érni valamit az evéssel,és egyáltalán mit eszik? Habár azt mondják,ha egy kis gyermek rossz evő,akkor azt kell neki adni amit kér,mert legalább azt megeszi.Nagyon szép napokat kívánok!!!!

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű kisfiú a kis unokád
    Használj ki miden percet,mert hamar el száll az vele töltött idő:)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm Mellissina2 :). Remélem valami javulást el fogunk érni az evéssel, egyelőre még nem mutatkozik.

    Mónika - Köszönöm :). Igyekszem-igyekszünk :)

    VálaszTörlés
  8. Klassz lesz ez az 1 hónap!! Jó unokázást! Nagyon helyes... :)

    VálaszTörlés