A SZERETEK FŐZNI(2) című blog hagyományos nézetben. Családomnak tálalt ételeink és életünk kisebb-nagyobb eseményei.
2010. december 12., vasárnap
"Párizsi kakas", gombás-sárgarépás párolt rizzsel
A levesben megfőtt kakas húsosabb alkatrészeit (a vastagját) párizsiasan sütöttem meg. Az előfőzött húsokat (1 hát, 2 fél far, 2 fél mellfilé, 2 szárny, 2 alsó comb és 2 felső comb) megpergettem kevés sóval, majd lisztbe, és kevés sóval elhabart tojásba mártottam, forró olajban kisütöttem. Amikor megsült, szalvétával bélelt tálra szedtem, hogy a felesleges olaj leitatódjék, és sárgarépás-gombás párolt rizzsel és csemege uborkával tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése