2012. január 9., hétfő

ZEPTER


A múlt hét végén felhívott a Zepter-től egy hölgy, hogy újévköszöntő ajándékot szeretne átadni, mint régi kedves ügyfelüknek. Nagyon örültem neki, mert tényleg nagyon szeretem a Zepter edényeket, aki a blogomat olvassa biztosan tudja, szinte minden ételem abban készül. Örültem, hogy végre egy Zepteresnek is megmutathatom a blogomat, ami úgy gondolom segítség lehet azoknak, akik most ismerkednek a Zepterrel.  Annál is inkább így gondolom, mert a múltkor a neten kutakodva érdekes felfedezést tettem. A zepter.lap.hu oldalt böngészve, az  "Edények" dobozban "Zepter edények használata" címre kattintottam, és csodák csodája egyenesen a saját blogomra jutottam, ide jut minden Zepter edény után érdeklő. Hogy ki tette fel ide a linket nem tudom, de nagyon örültem neki. Végül is biztosan jó néhány látogató járt már nálam erről a helyről.


No de visszatérve a látogatásra, ma délelőtt valóban megkeresett a hölgy. Kaptam egy Zepter csészét ajándékba. 










Nagy örömmel mutattam meg a blogomat a hölgynek, a lap.hu-s hivatkozással együtt, nagyon tetszett neki, örült, hogy milyen jó. Aztán meglengetett az orrom előtt egy utalványt, hogy  ha legalább két embert meg tudnék nevezni, akinek főzőbemutatót tartanék, akkor az enyém lehet. Azonnal nem tudtam senkit megnevezni, ezért az utalvány eltűnt. Hirtelen úgy éreztem magam, mint akit orrba vágtak.

Szerintem nem kettő, de több tíz, vagy száz embernek mutattam már meg, hogy kell, vagy lehet használni a Zepter edényeket, de ez semmit sem számít úgy tűnik. Na mindegy!!

Azért köszönöm Zepter, hogy gondoltak rám az újév köszöntő ajándékkal!!



Csak még egy gondolat a Zepterrel kapcsolatban:  megjelenése óta ennyien olvasták el csak a gyorsfőző fedő használatáról szóló bejegyzésemet:












2011.04.26., 2 megjegyzés


1 596 Oldalmegjelenítés











2 megjegyzés:

  1. María! Ilyen az üzleti világ!
    Már az is valami, hogy kaptál egy csészét alátéttel.
    Már készülök rá én is, hogy mihelyt lesz egy kis időm, tanulmányozom nálad a Zepter edények használatát.

    VálaszTörlés
  2. Igen, tudom. Tényleg valami! Szeretettel várlak :)

    VálaszTörlés