Csípős csirkeszárnyakat sütöttem ma vacsorára, mellé sültkrumpli készült.
Hozzávalók: másfél
kiló csirkeszárny (16 db), só, chilipor, olaszos szárított zöldfűszer
keverék (van benne bazsalikom, oregano, rozmaring, majoranna, kakukkfű,
zsálya).
A csirkeszárnyat
tisztítás után sütőpapírral bélelt tepsibe raktam, megszórtam a
fűszerekkel és 180 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 1 órán át
sütöttem lefedés nélkül, ekkor megfordítottam a húsokat, és 250 fokon
sütöttem még 10 percig.
Ketchupöt kínáltam hozzá a sültkrumpli mellett.
Áááá, szóval ezt is vezeted. Mert sokszor előfordult, hogy írtam volna, de a másik blogodnál én nem tudok kommentelni. Vlleméynkutattad is talán egyszer, hogy kinek melyik változat jön be inkább, nos nekem ez, a hagyományos. De perze, a te blogodat úgy alakítod, ahogy te szeretnéd, nem más véleménye számít. :) Akkor ha mondanivalóm van, én ide jövök, jó?
VálaszTörlésA visszajelzésekből kitűnt, hogy sokan jobban szerették a hagyományos nézetet. Ezzel a másolattal szerettem volna mindenkinek kedvében járni. Megírom a posztot a SZERETEK FŐZNI(2)-n utána átmásolom ide, így pontosan ugyanaz van itt is, mint ott, de a régi, megszokott formában.
VálaszTörlésRendben!! Várom a hozzászólásokat :)!