Ma nem volt nálunk nagy főzés. A vasárnapról megmaradt kevés krumplipürét alakítottam át krémlevessé ebédre, utána Apa megette a megmaradt néhány túrós gombócot, én meg néhány krumplis pogácsát.
A krumpli krémlevesben ezek voltak: Kb. 1,5 adag krumplipüré,
kb. 1 liter forró víz, 1-1 kávéskanál szárított petrezselyemzöld és
fokhagyma granulátum, kevés só, és őrölt bors.
Ezeket összeturmixolva és összeforralva finom krémlevesünk lett, Apának is nagyon ízlett :)!!
Vacsorára, mire mindenki hazaért kelkáposzta főzelék készült, sült virslikarikákkal, szinte pontosan úgy, ahogy már régebben leírtam, ITT megtalálható. Ennek mindenki örült :). Szeretik a kelkáposzta főzeléket, meg a sült virslit is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése