2013. április 13., szombat

Fokhagymás sertésmáj és bográcsos csirkepörkölt




Én ma nem alakítottam nagyot a konyhában,

Fokhagymás-borsos sertésmáj

 

csak egy kevés fokhagymás sertésmájat sütöttem.  (A májszeleteket lisztben megforgattam, forró olajban megsütöttem, utólag szórtam meg sóval, fokhagyma granulátummal és őrölt fekete borssal.) Nem is ettünk hozzá mást, csak egy kis kenyeret, mert tudtuk, hogy finom vacsora lesz.
Nagyobbat alkotott Középsőm, aki a szép délutáni napsütést kihasználva nagyon finom, kellően csípős bográcsos csirkepörköltet főzött a kertben.  A végén csak egy csomag tésztát főztünk hozzá a konyhában és isteni vacsoránk lett. Ügyes a gyerek, és még el is takarított maga után :)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése