2012. december 12., szerda

2 éves a blogom









Igaz a profilomban úgy szerepel, hogy a blogger tagság 2010. októbertől él, de ténylegesen 2010. december 12-én indítottam útjára ezt a blogot. A blog leírásához hűen - gasztro naplóm - szinte naponta lejegyeztem, hogy mi készült a konyhámban, beszámoltam a családi eseményekről, Unokáim fejlődéséről, örömeimről és bánataimról, úgyhogy elég sok részletet megosztottam az elmúlt két év alatt az eddig megjelent 949 bejegyzésben, ez a bejegyzésem épp a 950. :). 100-an váltak rendszeres olvasóimmá, amit itt is nagyon köszönök, és biztosan elég sokan olvasnak regisztráció nélkül is a világ minden részéről, hisz az oldalmegnyitások száma a mai napon meghaladta a 636 ezret. Köszönhető ez a Dinamikus nézetnek is, amióta ez a nézet van beállítva, naponta 4-6000 oldalmegnyitást regisztrál a rendszer. Igaz kaptam olyan visszajelzéseket, hogy gyakran nem töldődik be rendesen az oldal, de arra kérek mindenkit, ne adja föl! Köszönöm mindenkinek, aki benézett hozzám az elmúlt években, de azoknak különösen hálás vagyok, akik hozzászólásaikban értékelték a munkámat, együtt örültek velem, ha öröm ért, bánatomban vígasztaltak.




Köszönöm :)!!


6 megjegyzés:

  1. Gratulálok blogszülinapod alkalmából és további sok sikert kívánok neked sok szeretettel!( Délelőtt próbáltam volna írni , de nem sikerült.)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog blogszületésnapot kívánok!!! Kívánom hogy minél tovább leld benne örömödet!! :)

    (Sajnos mostanában ritkábban jövök hozzád, mert nekem valahogy nem jön be ez az új profil. Sokszor nincs időm kivárni még betölti az össze képet, meg valahogy nem is igazodom el a blogodon azóta. Nagyon sajnálom, mert szerettem minden bejegyzésedet elolvasni, és főleg az unokáid képeit végignézni.)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm kedves Gizi!! Sajnálom, hogy ritkábban jössz, de talán most meg tudod nézni az Unokáimat.

    VálaszTörlés
  4. Maca, igazán gratulálok, és nagyon örülök, hogy a nagy családod a fiaid és családjaik, férjed mellett, ilyen remek oldal tulajdonosa vagy, s szenzációsan megtalálod ebben is a helyed. További sok sok sikert és még több látogatót kívánok az oldaladhoz.

    VálaszTörlés