2012. december 1., szombat

Késői laskagomba fokhagymásan tejszínesen







Ezt az ételt még tegnap főzte Középsőm, a Legnagyobbikom által gyűjtött késői laskagombából, mire a bevásárlásból hazaértem. De elmenetel előtt beraktam a sütőbe sülni egy tepsi hurkát-kolbászt, úgyhogy tegnap mindenki azt választotta inkább. A gomba hűtőbe került, ma forraltam fel, és kevés tésztát főztem hozzá, mert nem nagyon valószínű, hogy más is megkóstolja a családban. De én ettem belőle egy jó adagot, és mondhatom, nagyon finom volt. A mártás íze leginkább a tejszínes-fehérboros garnéláéra emlékeztet, ami a legnagyobb kedvencem. Pedig nekem eddig a gomba-fokhagyma párosítás finoman szólva nem jött be, de ez valami mesés volt. Meg fogom kérdezni Középsőmtől, hogy csinálta. Addig is szerepeljen itt néhány kép erről a finomságról. 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése