Ma sem volt a konyhámban nagy gasztronómiai kalandozás. A tegnapi tervemhez híven a karácsonyi őzpörkölt maradékát alakítottam át őzgulyássá, a már leírt módon. Különbség csak annyi volt, hogy zellergumó helyett egy kisebb paszternákot raktam bele, csak 2 liter forró vízzel öntöttem fel, és nem főztem bele tésztát. Túrós csusza helyett tejfölös pörcös linguine készült, a tésztára tettem a szalonna kiolvasztott zsírjából 3-4 evőkanállal. Gyors volt, egyszerű és finom.
A SZERETEK FŐZNI(2) című blog hagyományos nézetben. Családomnak tálalt ételeink és életünk kisebb-nagyobb eseményei.
2012. december 29., szombat
Őzgulyás és tejfölös pörcös linguine
Ma sem volt a konyhámban nagy gasztronómiai kalandozás. A tegnapi tervemhez híven a karácsonyi őzpörkölt maradékát alakítottam át őzgulyássá, a már leírt módon. Különbség csak annyi volt, hogy zellergumó helyett egy kisebb paszternákot raktam bele, csak 2 liter forró vízzel öntöttem fel, és nem főztem bele tésztát. Túrós csusza helyett tejfölös pörcös linguine készült, a tésztára tettem a szalonna kiolvasztott zsírjából 3-4 evőkanállal. Gyors volt, egyszerű és finom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése