2012. szeptember 4., kedd

Mai ebédünk: csirkegulyás, krumplifőzelék -ahogy Rózsi mama készítette- sült virslivel





Ma Rozália napja van, ebéd közben Rózsi mamára - Férjem anyai Nagymamájára - emlékeztünk. Ahogy már régebben  megírtam a blogban Ő készítette így a krumplifőzeléket, amit én is annyira megszerettem, hogy amióta először ilyet kóstoltam, azóta én is  csak így főzöm a krumplifőzeléket. A főzelék mellé ma sült virsli volt.







Leves is készült, méghozzá egy csirkegulyás. Szombatról maradt csirkepörkölt (2 csirkecombbal), azt alakítottam át szokásos módon (csak kevesebb alapanyaggal) gulyássá. A csirkecombokat kicsontozva, apróra vágva tettem vissza a készre főtt levesbe.








2 megjegyzés:

  1. Nagyon finomat főztél! Egészségetekre!Olyan jó volt olvasni ahogy írtad hogy Rózsi mama a lányaim hívták így édesanyámat!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedves dolog egy étellel emlékezni a mamára:) Jól néz ki minden:)

    VálaszTörlés